0543 402 94 97
tren
Sosyal Medya Hesaplarımız

2022 Kına Organizasyon Paketleri

16 Ocak 2022
1 kez görüntülendi
2022 Kına Organizasyon Paketleri

Ankara kına organizasyon alanında tam 7 yıldır müşterilerine hizmet veren firmamız 2022 yılında da adından söz ettirmeye devam edecek. Her sene olduğu gibi bu yılda sizlerden aldığımız güç ile yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çıkışlarımız, danslarımız, kostümlerimiz yenilendi. Ayrıca 2022 yeni sezon tam 45 yeni bindallı alarak kaftanlarda ki seçenek sayımızı 65 modele yükselttik. Hepsi birbirinden güzel, iddialı modeller. Kına tahtlarımız ise artık her renk elimizde bulunmakta. Tam 17 farklı kına tahtını 2022 sezonunda beğenilerinize sunuyoruz. Sizleri önemsiyoruz. Bu nedenle hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor, sektörün son yeniliklerini gelinlerimiz ile buluşturuyoruz.

2022 Kına organizasyon sezonunda daha bir çok süpriz sizleri bekliyor. Firmamızda sadece bindallı kiralama, taht kiralama, ses sistemi kiralama hizmetleri de bulunmaktadır. Ancak komple bir organizasyon istiyorsanız Ankara 2022 kına organizasyon paketleri ni başka hiçbir yerde bulamayacağınız fiyatlarla bizden alabilirsiniz. Şu an için 2022 kına organizasyon paket fiyatları 1500 TL’den başlıyor. 1 Şubata kadar sürecek olan bu muhteşem kampanyayı sakın kaçırmayın.

Her sene günlerimiz dolduğu için bir çok gelinimizin organizasyon taleplerini geri çevirmek zorunda kalıyoruz. Siz özellikle Ocak – Şubat – Mart aylarında ‘daha kınama çok var’ diye düşünürken biz neredeyse %80 doluluk oranına ulaşıyoruz. Bu nedenle kına gecenize daha uzun bir süre olsa bile 200 tl kaporanızı ödeyerek kaydınızı oluşturmanızı tavsiye ederiz. Hem mükemmel erken rezervasyon avantajlarından yararlanırsınız hem de kına organizasyonunuzu Başkent Organizasyon güvencesi altında olduğunu bilir ve rahat edersiniz. 2022 kına organizasyon paketleri mizden size uygun olanı hemen seçebilirsiniz. Seçiminizi yapmak için bir desteğe ihtiyacınız varsa, organizatörlerimiz size yardımcı olmak için aramanızı bekliyor, hatırlatmak isteriz.

2022 KINA ORGANİZASYON PAKETLERİ

Yukarıda 2022 kına organizasyon paketleri mizin tamamını paylaştık. Kesintisiz 7 yıldır Ankara’nın en kapsamlı kına paketlerini, en uygun fiyatlarla sizinle buluşturuyoruz. İnstergam sayfamızdan yorumlarımıza, yaptığımız işlere, ürünlerimize ve modellerimize ulaşabilirsiniz. Bunun için yanda ki linke tıklamanız yeterli. Başkent Organizasyon aklınıza takılan her türlü soru için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?