0543 402 94 97
tren
Sosyal Medya Hesaplarımız

2019 KINA ORGANİZASYON SEZONU AÇILDI!

15 Nisan 2019
728 kez görüntülendi
2019 KINA ORGANİZASYON SEZONU AÇILDI!

Başkent Organizasyon Blog sayfasından herkese merhaba. Uzun bir aradan sonra yine birlikteyiz. Ankara kına organizasyon sezonu Nisan ayı itibari ile açıldı. Birbirinden ilginç, dikkat çekici kareografiler, başka hiç bir yerde bulamayacağınız dans gösterileri, sektörünün son teknoloji malzeme ve ekipmanları ile Başkent Organizasyon bugüne kadar olduğu gibi 2019 yılında da sektöründe bir numara.

Firmamız kurulduğu günden beri asla bir önceki sezonun malzemesini, girişini, dansını, kostümünü yeni sezonda kullanmadı. Her sezona yenilenen alt yapısı ve envanteri ile giren Başkent Organizasyon yaptığı yatırımlarla müşteri memnuniyetine verdiği önemi göstermeye devam ediyor. Sektörünün son yeniliklerini ve dünyada’ki en iyi malzeme ile ekipmanı tüketicilerle buluşturan firmamız her sene alanının en fazla tercih edilen organizasyon firması oluyor.

PEKİ BU YIL NELER YENİ

2019 yılında başlıca yenilikleri danslarımız da yaptık. Geçen yıl Ömer Faruk BOSTAN / Erik Dalı ile kına alanlarını coşturan nedime kızlarımızın bu yıl sergileyeceği danslardan birisi Reyhani oyunu. Biraz aşağıda bu oyunumuzun videosunu göreceksiniz. 2018 yılının en fazla tercih edilen oryantal – roman gibi geleneksel dansları ise yerini Lüblan danslarına bıraktı. Kısa süre sonra Lüblan dansımızı da buradan sizlerle paylaşacağız. Danslarımızın her biri halk oyunları eğitmenlerimizin bizzat kendi tasarımlarıdır. Her biri Türkiye’de ilk olarak Başkent Organizasyon nedime ekibi tarafından oynanacaktır. Her yıl olduğu gibi yine herkes tarafından taklit edileceğini biliyoruz. Olsun! Müşterilerimizi ülkenin en iyi kına dansları ile biz buluşturuyoruz. Ve onlardan biri olan Reyhani Show şimdi sizlerle.

Danslarımız, gelin girişimiz, damat girişimizin yanı sıra bu yıl bütün malzeme ve ekipmanlarımızda yenilendi. Normal davullarımızın yerini ledli davullar aldı mesela. Tamamen pleksiden üretilen, hayalet davul olarakta geçen bu harika enstürmanlar izleyenleri kendilerine hayran bırakıyor. Nedime kostümlerimiz bildiğiniz gibi beyaz takım üzerine pembe ve mavi şeritli kostümlerdi. Bu yıl onlarda kırık beyaz üzerine altın işlemeli takımlara bıraktı yerlerini.

Ledli darbuka ve ledli defler ise 2019 yılında envanterimize yeni katılan ürünler. Bu yıl ilk defa bizim siparişimiz üzerine, bize özel olarak üretilen bu ürünlerde kına alanlarında fazlası ile dikkat çekecek. Bir başka yenilik ise kına tahtı kiralama alanında oldu. Her renk, her model. İster salıncaklı, ister klasik, isterseniz yaprak kına tahtlarımız yandaki sekmede.

BAŞKENT ORGANİZASYON EDİTÖRLERİ UYARIYOR!

Henüz sezonun ilk ayı olan Nisan ayındayız. Ekiplerimiz günde 3 – 4 kına organizasyonu gerçekleştiriyor. Haziran – Temmuz – Ağustos aylarında ise organizasyon sayılarında tam bir patlama yaşanıyor. Bu ayların bir çok günü şu anda doldu. Bu yıl düğün yapacak gelinlerimizden kendi menfaatleri ve mağdur olmamaları için biran önce organizasyon rezervasyonlarını yaptırmalarını rica ederiz.

Bu önemli hatırlatmayı yaptıktan sonra 2019 yılı yeniliklerimize devam edelim. Her sezon olduğu gibi yeni sezonda da gerçekleştirdiğimiz yenilikler organizasyonlarımız ile sınırlı değil kuşkusuz. 2019 sezonunun en yeni, en trent, son moda bindallı modelleriyle de müşterilerimizi biz buluşturuyoruz. Birbirinden farklı onlarca ürünü görmeniz için sizi ofisimize bekleriz. Burada da bazı modelleri paylaşalım istedik.

KAMPANYALAR

Yenilik denilince kampanyalara da değinmezsek olmaz. 2019 Yılında da Ankara’nın en kapsamlı kına paketlerini, en uygun fiyatlarla müşterilerine Başkent Organizasyon sunuyor. Aradığınız hem kalite hemde ucuzluksa doğru adrestesiniz. Profesyonel nedime ekiplerimiz, başka hiç bir yerde bulamayacağınız birinci sınıf malzeme envanterimiz, her bütçeye uygun fiyatlarımız ile hizmetinizdeyiz. Şimdi bazı kampanyalarımıza yakından bakalım.

31 Mayıs 2019 Tarihine kadar yapacağınız bütün kına tahtlarında +5 arkadaş kaftanı bizden size hediye. Bitmediiii tek kişilik taht fiyatına, çift kişilik taht. Üstelik arzu ettiğiniz renkte. Nakliye ve Montaj dahil Ankara’nın merkez ilçeleri için sade ve sadece 350 TL.

31. Mayıs 2019 Tarihine kadar bütün kına paketlerimizde %30 indirim. Her şey dahil kına organizasyon paketleri 850 TL den başlayan fiyatlarla sizlerle. Yılın son fırsatlarını sakın kaçırmayın.

Bu ayki Blog yazımızın sonuna geldik. Evlenen her çiftimize mutluluklar dileriz. Eğer sizin için yapabileceğimiz bir şey olursa müşterimiz olmasanız bile bizi aramaktan çekinmeyin. Karşınızda size samimiyetle yardımcı olmaya çalışan koca bir aile bulacaksınız. Bir sonra ki blog yazımızda görüşmek dileği ile.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?